Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας για τον 19ο Ημιμαραθώνιο «Άκτιος Δρόμος»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας για τον 19ο Ημιμαραθώνιο «Άκτιος Δρόμος»

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου, για την ασφαλή διεξαγωγή του 19ου Ημιμαραθωνίου αγώνα «Άκτιος Δρόμος», την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.

Η απόφαση προβλέπει τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ημέρα του αγώνα:

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 08.30΄ έως 11.00΄ στο τμήμα της Ε.Ο. Πρέβεζας – Αγίου Νικολάου από την 2+000 χ/θ (είσοδο Αερολιμένα Ακτίου) έως την 5+000 χ/θ (σημείο συμβολής της με την ανώνυμη δημοτική οδό τοπικής κοινότητας Αγίου Νικολάου Βόνιτσας), καθώς και στο τμήμα της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας, από την 36+000 χ/θ έως την 48+000 χ/θ, κατά τις ώρες 09.00΄ έως 12.30΄.

Τη σταδιακή προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή την εκτροπή αυτών, μέσω παρακαμπτήριων οδών, εντός του οικισμού Αγίου Νικολάου, από ώρες 08.30΄ έως 11.00΄.

Την απαγόρευση στάσης – στάθμευσης από ώρα 08.00΄ και κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 08.30΄, καθ’ όλο το μήκος της παραλιακής οδού της Βόνιτσας, καθώς και στις δημοτικές οδούς Βλυχών, Εθνικού Σταδίου, Ε. Δεληγιώργη και Ελ. Βενιζέλου από το ύψος της συμβολής της με την δημοτική οδό Ν. Στράτου.

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου – Βόνιτσας.

Οι προαναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να μειωθούν ή να παραταθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 7/10/2018 από ώρα 08.00΄ έως 13.00΄ ώρα της ιδίας.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», ενώ η Απόφαση είναι ανεξάρτητη από τυχόν απαιτούμενη από άλλες διατάξεις έγκριση άλλης συναρμόδιας αρχής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.