Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διεξαγωγή της ομιλίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, την Δευτέρα 20 Μαΐου και ώρα 19:30, αποφάσισε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου

Ειδικότερα η απόφαση προβλέπει:

Την απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα από 17.30 έως 22.00 ώρα της 20/05/2019 στις παρακάτω δημοτικές οδούς:
α. Πλατεία Δημοκρατίας και τις οδούς που περικλείουν αυτή,
β. Ι. Σταΐκου και στο τμήμα αυτής από την οδό Γρίβα έως Πλατεία Δημοκρατίας,
γ. Χ. Σαλάκου, σε όλο το μήκος της,
δ. Αναστασιάδη, σε όλο το μήκος της,
ε. Μπαϊμπά και στο τμήμα αυτής από την Πλατεία Δημοκρατίας έως την συμβολή της με την οδό Κύπρου,
στ. Π. Σούλου και στο τμήμα αυτής από την Πλατεία Δημοκρατίας έως την οδό Αφών Παναγοπούλου,
ζ. Πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη,
η. Πεζόδρομο Παπαστράτου και
θ. Σε οποιαδήποτε άλλη οδό ή τμήμα αυτής, πλησίον του χώρου της συγκέντρωσης, κατά την κρίση του Διοικητή του Τ.Τ. Αγρινίου και ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Διοικητή του Τ.Τ. Αγρινίου.

Έναρξη ισχύος της απόφασης την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 17.30.

Οι παραβάτες της απόφασης, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Η λήψη επιβαλλόμενων μέτρων υλοποίησης του παρόντος άρθρου έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Κ.ΣΥΝΤΑΚΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ !!!! Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ !! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.