Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες σε τμήμα της Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες σε τμήμα της Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για την εκτέλεση εργασιών σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Καρπενησίου

Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών βελτίωσης στο Τμήμα Αγρίνιο – Αγ. Βλάσης και στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και εργαζομένων.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 17/04/2020 έως και 05/11/2020 και κατά τις ώρες από 07:00 έως 19:00 , καθημερινά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας Κωνσταντίνου Κακούση προβλέπεται:

1. επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας όλων των κινούμενων οχημάτων  από την χιλιομετρική θέση 5+180 έως την χ/θ 7+880  της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Καρπενησίου.
2. εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από την χ/θ 6+180 έως την χ/θ 6+830 της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Καρπενησίου και  διεξαγωγή αυτής μέσω παράπλευρης προσωρινής παρακαμπτήριας οδού .

Με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας εξάλλου θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη εργοταξιακή σήμανση

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής  διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», και η λήψη επιβαλλομένων μέτρων ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.