Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την περιφορά των Επιταφίων στο Αγρίνιo

Απόφαση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την περιφορά των Επιταφίων την Μεγάλη Παρασκευή 26/04/2019, στην πόλη του Αγρινίου, έλαβε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, ακινητοποίηση αυτών ή εκτροπή τους μέσω παρακαμπτηρίων οδών της πόλης του Αγρινίου, καθ’ όλο το μήκος των διαδρομών που θα ακολουθήσουν οι Επιτάφιοι των Ι. Ναών Αγίου Δημητρίου, Αγίου Γεωργίου, Αγίας Τριάδας και Αγίου Χριστοφόρου, από ώρα 20.30΄ έως ώρα 22.30΄ της 26/04/2019, ως εξής:

α) Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου: Παπαϊωάννου – Αναστασιάδη – Πλατεία Δημοκρατίας – Σαλάκου –Δαγκλή –  Πλατεία Χατζοπούλου – Καλυβίων.

β) Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου: Χαρ. Τρικούπη – Πλατεία Δημοκρατίας.

γ) Ι.Ν. Αγίας Τριάδας: Γοργοποτάμου – Μπαϊμπά – Πλατεία Δημοκρατίας  –  Π. Σούλου – Μακρή.

δ) Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου: Αγίου Χριστοφόρου – Υψηλάντη – Ι. Σταϊκου – Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Πλατεία Καραπανέϊκα – Παναιτωλικού – Θεοτοκοπούλου – Ι. Ναός Αγ. Χριστοφόρου.

Ακόμη αποφασίστηκε απαγόρευση στάθμευσης από ώρα 17.00΄ έως ώρα 23.00΄ της 26/04/2019 σε όλο το μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσει ο Επιτάφιος του Ι. Ναού Ζωοδόχου Πηγής, ήτοι στις δημοτικές οδούς: Σ. Τσικνιά,  Αφών Παπαστράτου, Σουλίου και Ζωοδόχου Πηγής, καθώς και την σταδιακή ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 19.00΄ έως ώρα 23.00΄ της 26/04/2019, στις κατωτέρω οδούς: ήτοι Καζαντζή, Σπ. Τσικνιά, Αφών Παπαστράτου, περιμετρικά της Πλατείας Δημοκρατίας, Σουλίου και στο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής από Σπ. Τσικνιά έως Σουλίου.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος από 17.00΄ ώρα της 26/04/2019.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.