Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Αγρίνιο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Αγρίνιο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 για τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Αγρίνιο .

Ειδικότερα προβλέπεται απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων   από ώρες 07.00  έως 13.00 επί της ενταύθα δημοτικής οδού Αγίου Χριστοφόρου (από τον νέο Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου έως τον παλαιό Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου).

Επίσης, η σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της ως άνω διαδρομής, προκειμένου διεξαχθεί ακώλυτα και με ασφάλεια η πομπή για την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και τον Αγιασμό των Υδάτων.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας) δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον το επιβάλλουν οι κυκλοφοριακές συνθήκες, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».Η λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης του παρόντος άρθρου έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.