Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποπεράτωση του κυκλικού κόμβου στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποπεράτωση του κυκλικού κόμβου στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Από αύριο Πέμπτη έως τέλος Αυγούστου

Απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο τμήμα της Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την χιλιομετρική θέση 64+900 έως την χ/θ 66+000, για την εκτέλεση εργασιών για την αποπεράτωση του κυκλικού κόμβου στο Νοσοκομείο Αγρινίου, έλαβε ο αναπλ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.

Ειδικότερα, αποσκοπώντας στην απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και εργαζομένων, αποφασίστηκε:

Α. Διοχέτευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στο ρεύμα προς Αντίρριο, στην υφιστάμενη παράπλευρη οδό.
Β. Αποκλεισμός της δυνατότητας αριστερής στροφής σε όλα τα κινούμενα οχήματα στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και ειδικότερα προς την οδό πρόσβασης στο Νοσοκομείο Αγρινίου (στο ρεύμα προς Αγρίνιο). Προς τον σκοπό αυτό προβλέπεται η παράκαμψη των οχημάτων που κατευθύνονται προς το Νοσοκομείο Αγρινίου (κινούμενα στο ρεύμα προς Αγρίνιο), μέσω αναστροφής στον Κόμβο Αγίου Ιωάννη (χ/θ 66+000).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 05/08/2021 έως και την Τρίτη 31/08/2021, κατά τις ώρες 07:00 έως 19:00.
2. Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα θα δίδονται στην κυκλοφορία.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε.» θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών .
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.