Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το Δεκέμβριο στη Γέφυρα Αχελώου για εργασίες συντήρησης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το Δεκέμβριο στη Γέφυρα Αχελώου για εργασίες συντήρησης

 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  θα ισχύουν επί της γέφυρας Αχελώου (Τ.Κ. Στράτου)της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων για την υλοποίηση εργασιών συντήρησης – αποκατάστασης και άρσης επικινδυνότητας.

Σχετική απόφαση έλαβε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Κωνσταντίνος Κακούσης.

Ειδικότερα, οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 22 Σεπτεμβρίου 2020 έως και 14 Δεκεμβρίου 2020 αποσκοπώντας στην απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται ο περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος και η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων,  περί την χ/θ 77+200, της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Οι  εργασίες θα πραγματοποιούνται   κατά τις ώρες από 07:00  έως 19:00  καθημερινά.

Μετά το πέρας των εργασιών το ανακατασκευασμένο τμήμα θα δίδεται εκ νέου στην κυκλοφορία.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΟΔΟΣ Α.Τ.Ε.» θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και θα τοποθετηθεί η   εργοταξιακή σήμανση.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις   «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.