Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Παναγιώτης Πετσίνης έλαβε απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύουν στην ευρύτερη περιοχή πέριξ του γηπέδου για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1 Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19.30.

Ειδικότερα θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 15.30 έως 22.30 ώρα της 15/12/2019, στις οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (σε όλο το μήκος της), Βλαχοπούλου (από Καψάλη έως Ιπποκράτους), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου και

Επίσης απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 16.30 έως 22.30 ώρα της 15/12/2019.
Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.