Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Λεβαδειακός

γηπεδο παναιτωλικού

Τα κυκλοφοριακά μέτρα που θα ισχύσουν πέριξ  του γηπέδου του Παναιτωλικού για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (στις 5:15 το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαρτίου) ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Αναλυτικότερα, αποφασίστηκε  η απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από τη 13:00  έως και τις 20:00 του Σαββάτου, στις οδούς: Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), τον ανώνυμο πεζόδρομο μπροστά από το γήπεδο του Παναιτωλικού και το χώρο στη διασταύρωση των οδών Βλοχού και Αχελώου.

Επίσης αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου, από τις 14:30 έως και τις 20:00 το βραδύ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως τα χρονικά διαστήματα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Οι παραβάτες  διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ. ενώ η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.