Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

panetolikos-neo-gipedo-1-of-72-900x550

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του γηπέδου του Παναιτωλικού, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα για την 26η αγωνιστική της Super League, αποφάσισε ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Νικόλαος Νικολάου.
Αναλυτικά η απόφαση περιλαμβάνει:
Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 11.00΄ έως 18.00΄ ώρα της 31/03/2018, στις οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), ανώνυμο πεζόδρομο έμπροσθεν γηπέδου Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.
Επίσης την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 12.00΄ έως 18.00΄ ώρα της 31/03/2018 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.
Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.
Έναρξη ισχύος της απόφασης από 11.00΄ ώρα του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018.
Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ, ενώ η εκτέλεση της απόφασης ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.