Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του 3ου Αγώνα Δρόμου “Κοσμάς Αιτωλός”

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του 3ου Αγώνα Δρόμου “Κοσμάς Αιτωλός”

kykloforiakes-rythmiseis
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου, της Επ.Οδού Θέρμου – Δρυμώνα, της Επ. Οδού Θέρμου – Ναυπάκτου και της Δημοτικής οδού Κ. Διαλέτη, για την διεξαγωγή του 3ου αγώνα δρόμου “Κοσμάς Αιτωλός” σε μήκος δέκα χιλιομέτρων αποφάσισε για το Σάββατο 19 Αυγούστου ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Παναγιώτης Πετσίνης.

Συγκεκριμένα, η απόφαση περιλαμβάνει:
α) Τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 18:00 έως 21:00, στο τμήμα της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου, από την 32+000 χ/θ έως την 33+000 χ/θ, στο τμήμα της Επ. Οδού Θέρμου – Δρυμώνα, από την 3+000 χ/θ έως την 4+000 χ/θ και στο τμήμα της Επ. Οδού Θέρμου – Ναυπάκτου, από την 1+000 χ/θ έως την 3+000 χ/θ.

β) Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, από ώρα 18:00 έως 20:30, επί της δημοτικής οδού Κων/νου Διαλέτη, στο Θέρμο Αιτωλ/νίας προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια ο εν θέματι αγώνας δρόμου.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος των ρυθμίσεων από τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου 19 Αυγούστου.

Οι παραβάτες της Απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η εκτέλεση της Απόφασης έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.