Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την λιτανεία της εικόνας στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου

agios-konnos

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για την ασφαλή λιτάνευση της Εικόνας και των Λειψάνων για τον εορτασμό της μνήμης των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου & Ελένης, Πολιούχων της Δημοτική Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Αγρινίου, όπως αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου.
Αναλυτικά η απόφαση προβλέπει:
-Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων από ώρα 16.00 μέχρι 21.00 της 21ης Μαΐου 2018 στις δημοτικές οδούς: Αγίου Κωνσταντίνου – Ιωνίας – Εθνικής Αντιστάσεως, στο τμήμα της από το σημείο που διασταυρώνεται με τη δημοτική οδό Ιωνίας έως το σημείο που διασταυρώνεται με τη δημοτική οδό Αγ. Κωνσταντίνου, μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ιωνίας προς Αγ. Κων/νου – Αγίου Κωνσταντίνου,.
-Την σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην εν λόγω διαδρομή και την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών, από ώρα 19.00 έως ώρα 21.00 .
Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.
Έναρξη ισχύος της παρούσης την 21/05/2018 και ώρα 16.00΄.
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».
Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.