Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση στο Αγρίνιο

121O Aστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δ. Παπαευθυμίου, για την ασφαλή διεξαγωγή στο Αγρίνιο της παρελάσεως για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, αποφάσισε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου από την οδό Ξενοπούλου μέχρι την οδό Καζαντζάκη, Παπαστράτου, Ζ.Πηγής, Τσικνιά από Ζ.Πηγής μέχρι Παπαστράτου, Πλ. Ειρήνης, Πλ. Δημοκρατίας και Χαρ. Τρικούπη .
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 25η Μαρτίου θα ισχύσουν:
-Η απαγόρευση στάσης – στάθμευσης των οχημάτων από ώρα 08.00′ μέχρι 13.00′ κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης, στις οδούς Παπαστράτου – Πλατεία Δημοκρατίας – Πεζόδρομος Χ. Τρικούπη έως την συμβολή της με την οδό Μάκρη και η απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην ίδια διαδρομή από ώρα 08.00΄ .
-Η απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής από την οδό Τσικνιά έως την οδό Σουλίου και στην οδό Τσικνιά από Καζαντζή έως πλατεία Ειρήνης, κατά τις ώρες 07.00′ έως 11.30΄.
-Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 10.00′ μέχρι 13.00′ , σε τμήματα των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και στο τμήμα αυτής από την οδό Ξενοπούλου έως την οδό Καζαντζάκη , στις οδούς Μελεάγρου – Βάρναλη – Μπότσαρη – Ελύτη – Δημοτσελίου – Τσικνιά – Αναστασιάδη – Πάνου Σούλου – Αφών Παναγοπούλου, Μακρή και θα γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας από ρυθμιστές Τροχονόμους.
Τα χρονικά διαστήματα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν κατά την κρίση του Eπικεφαλής των μέτρων τροχαίας. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.