Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Ι.Μ. Λιγοβιτσίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Ι.Μ. Λιγοβιτσίου

14-15 Αυγούστου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (μονοδρόμηση)του δρόμου οδού Φυτειών – Λιγοβιτσίου έως τη συμβολή της με τη διασταύρωση Τ.Κ. Σκουρτούς θα ισχύσουν με σκοπό την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου, για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Οι ρυθμίσεις προβλέπεται να ισχύσουν κατά τις ώρες 16.00 έως 22.00 της Τρίτης 14/08/2018 καθώς και κατά τις ώρες 07.00 έως 11.00 της Τετάρτης 15/08/2018
Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε η μονοδρόμηση της ανώνυμης δημοτικής οδού Φυτειών – Ι.Μ. Λιγοβιτσίου έως την Διασταύρωση με την Επαρχ. Οδό Γουριώτισσας, με κατεύθυνση από Τ.Κ. Φυτειών προς Ι.Μ. Λιγοβιτσίου και Τ.Κ. Σκουρτού Δήμου Ξηρομέρου και η ταυτόχρονη εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, που κατευθύνονται από την Τ.Κ. Γουριώτισσας προς την Ι.Μ. Λιγοβιτσίου, μέσω της Επαρχ. Οδού Σκουρτού – Μπαμπίνης – Φυτειών .
Επίσης θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στις οδούς πέριξ της Ιεράς Μονής Λιγιοβιτσίου.
Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.
Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.