Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου

kykloforiakes-rythmiseis
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (μονοδρόμηση) της ανώνυμης δημοτικής οδού Φυτειών – Λιγοβιτσίου, έως τη συμβολή της με τη διασταύρωση Τ.Κ. Σκουρτούς αποφάσισε ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Παναγιώτης Πετσίνης, για την εύρρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 14 Αυγούστου από τις 16:00 έως τις 22:00 και την Τρίτη 15 Αυγούστου από τις 07:00 έως τις 11:00 το πρωί, η απόφαση περιλαμβάνει:
α) Τη μονοδρόμηση της ανώνυμης δημοτικής οδού «Φυτειών – Ι.Μ. Λιγοβιτσίου –Διασταύρωση Τ.Κ. Σκουρτού», με κατεύθυνση από Τ.Κ. Φυτειών προς Ι.Μ. Λιγοβιτσίου και Τ.Κ. Σκουρτού Δήμου Ξηρομέρου.
β) Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στις ανώνυμες οδούς πέριξ της Ιεράς Μονής Λιγιοβιτσίου.

Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον το επιβάλλουν οι κυκλοφοριακές συνθήκες κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη προσωρινή οδική σήμανση ή ρυθμιστές τροχονόμοι, με μέριμνα του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας.

Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.