Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Αμφιλοχίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Αμφιλοχίας

kykloforiakes rythmiseis
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του 2ου Λαϊκού αγώνα δρόμου Αμφιλοχίας θα ισχύσουν μετά από  σχετική απόφαση που έλαβε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την 110+000 χ/θ (διασταύρωση Τ.Κ. Σαρδηνίων) έως την 113+000 χ/θ (Θέση “Αγγέλω”) της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 18:30 έως και τις 20:15.
Η κυκλοφορία στα ανωτέρω σημεία θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων μέσω της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού – Κάφκα, ενώ η λήψη επιβαλλομένων μέτρων έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.
Το χρονικό διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, όπως αναφέρει η απόφαση, καθώς και να μην εφαρμοσθεί στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.
Έναρξη ισχύος της απόφασης το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30.
Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.