Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 7ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου “Άγιος Αρτέμιος”

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 7ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου “Άγιος Αρτέμιος”

kykloforiakes-rythmiseis

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του 7ου Λαϊκού αγώνα δρόμου “Άγιος Αρτέμιος” αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Συγκεκριμένα θα ισχύσει διακοπή των κυκλοφορούντων οχημάτων ή την εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών, επί των οδών Κυριαζή, Επισκοπής, της Επ. Οδού Αγρινίου – Αγγελοκάστρου, στο τμήμα της από την οδό Θράκης έως την Δ.Κ. Δοκιμίου, Πλατεία Δοκιμίου, ανώνυμες οδούς Δ.Κ. Δοκιμίου, Παράπλευρη οδό αρδευτικής διώρυγας προς “Λεύκα”, οικισμός Βελούχι και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 17:30  έως τις 19:45.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή της κυκλοφορίας) δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της απόφασης το Σάββατο 06/05/2017 και ώρα 17:30 .Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.