Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Τελικό Κυπέλλου Γ’ Εθνικής στο Αγρίνιο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Τελικό Κυπέλλου Γ’ Εθνικής στο Αγρίνιο

gipedo
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου του Παναιτωλικού αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου, για την ασφαλή διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ της Α.Ε. Καραϊσκάκης και της Αχαϊκής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (28 Μαΐου 2017) και ώρα 17:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Αναλυτικότερα:

Απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από τις 14:00 έως τις 20:00 την Κυριακή (28 Μαΐου 2017) στις οδούς: Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), ανώνυμο πεζόδρομο έμπροσθεν γηπέδου Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Επίσης, απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από τις 15:00 έως τις 20:00 της ίδιας ημέρας για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας) δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον το επιβάλλουν οι κυκλοφοριακές συνθήκες κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.

Η εκτέλεση της έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.