Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αμφιλοχία για τη λιτανεία του Αγίου Αθανασίου

amfiloxia_agios_athanasios.jpg27
Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Παπαευθυμίου σχετικά με προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την ασφαλή λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αθανασίου, κατά τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης της Αμφιλοχίας, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου.
Αναλυτικά η απόφαση:
Οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Πέμπτη 18/1/2018, Ημέρα εορτασμού του Πολιούχου της πόλης της Αμφιλοχίας:

α) Η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, από ώρα 07.00΄ μέχρι 13.30΄ώρα , στις δημοτικές οδούς: Γεροθανασαίων (από το ύψος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου έως την συμβολή της με την οδό Νικολάου Στράτου), Νικολάου Στράτου (από την συμβολή της με την οδό Γεροθανασαίων έως τον κόμβο Αμφιλοχίας), Γεωργίου Στράτου (από τον κόμβο Αμφιλοχίας έως την οδό Αγίου Αθανασίου), Αγίου Αθανασίου και Καραπάνου, προκειμένου στο δρομολόγιο αυτό, να γίνει με ασφάλεια η λιτάνευση της Ιεράς εικόνας του Αγίου Αθανασίου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

β) Η σταδιακή προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή την εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών, από ώρα 10.30΄ μέχρι την 11.00΄ ώρα στις ανωτέρω δημοτικές οδούς καθώς και στην οδό Ανδρέα Στράτου στον κόμβο Αμφιλοχίας.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 18/1/2018 και ώρα 07.00΄ .

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας»

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.