Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων για εργασίες συντήρησης πρασίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων για εργασίες συντήρησης πρασίνου

kykloforiakes rythmiseis
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, για εργασίες συντήρησης πρασίνου του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Παναγιώτης Πετσίνης.

Αναλυτικότερα:

Αποφασίστηκε η εκ περιτροπή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, από την 63+750 χ/θ έως την 69+700 χ/θ της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης πρασίνου (κοπή – κλάδεμα δέντρων και καθαρισμός ερεισμάτων).

Οι παραπάνω εργασίες θα γίνονται σύμφωνα με την εργοταξιακή σήμανση των εκτελούμενων οδικών έργων, κατά το χρονικό διάστημα από 6 Ιουνίου 2017 έως και 9 Ιουνίου 2017, από τις 7:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι. Με την ολοκλήρωσή τους θα δίδονται εκ νέου στην κυκλοφορία τα εν λόγω τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου.

Για το αναφερόμενο χρονικό διάστημα, με ευθύνη των αρμόδιων Υπηρεσιών Συντήρησης Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου, θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων και τη σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Η απόφαση ισχύει από την δημοσίευσή της, την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», ενώ η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.