Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό για τοποθέτηση γέφυρας ηλεκτρονικής σήμανσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό για τοποθέτηση γέφυρας ηλεκτρονικής σήμανσης

kykloforiakes rythmiseis
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην 79+550 χ/θ της Ιόνια Οδού για την πραγματοποίηση εργασιών τοποθέτησης γέφυρας ηλεκτρονικής σήμανσης, στην κατεύθυνση προς Ιωάννινα, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Αναλυτικότερα:

Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο, στην 79+550 χ/θ της Ιόνιας Οδού, όπως και ο αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Ρίγανης στην κατεύθυνση προς Ιωάννινα την Δευτέρα 22/05/2017 από τις 08:00 έως τις 20.00, για την πραγματοποίηση εργασιών τοποθέτησης γέφυρας ηλεκτρονικής σήμανσης.

Για την ημέρα εκτέλεσης των εργασιών, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της αναδόχου «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και των εργαζομένων, ενώ θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση. Επισημαίνεται ότι η περιοχή των ρυθμίσεων θα πρέπει να φωτίζεται επαρκώς κατά την διάρκεια της νύκτας και σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης.

Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.