Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο του Αγρινίου για την περιφορά των Επιταφίων

epitafioi 2017 (13)

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την περιφορά των Επιταφίων θα ισχύσουν την Μεγάλη Παρασκευή στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου , σύμφωνα με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, Δημήτρη Παπαευθυμίου. Ειδικότερα η απόφαση περιλαμβάνει:

Την σταδιακή ακινητοποίηση των οχημάτων ή την εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών της πόλης του Αγρινίου, καθ’ όλο το μήκος των διαδρομών που θα ακολουθήσουν οι Επιτάφιοι των Ι. Ναών Αγίου Δημητρίου, Αγίου Γεωργίου, Αγίας Τριάδας και Αγίου Χριστοφόρου, από ώρα 20.30΄ έως ώρα 22.30΄ της 06/04/2018, ήτοι στις δημοτικές οδούς: Παπαϊωάννου – Αναστασιάδη – Σαλάκου – Δαγκλή – Πλατεία Χατζοπούλου – Καλυβίων – Χαρ. Τρικούπη – Γοργοποτάμου – Μπαϊμπά – Π. Σούλου – Μακρή – Ι. Σταϊκου – Πλατεία Καραπανέϊκα – Παναιτωλικού – Θεοτοκοπούλου.

Την απαγόρευση στάθμευσης από ώρα 17.30΄ έως ώρα 23.00΄ της 06/04/2018 σε όλο το μήκος της διαδρομής του Επιταφίου του Ι. Ναού Ζωοδόχου Πηγής, ήτοι στις δημοτικές οδούς: Π. Τσαλδάρη, Αφών Παπαστράτου, Σουλίου και Ζωοδόχου Πηγής.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Επίσης την απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 19.00΄ έως ώρα 23.00΄ της 06/04/2018 στις κατωτέρω δημοτικές οδούς της πόλης του Αγρινίου, από τις οποίες θα διέλθει ο Επιτάφιος του Ι. Ναού Ζωοδόχου Πηγής ήτοι: α) Περιμετρικά της Πλατείας Δημοκρατίας, β) Π. Τσαλδάρη σε όλο το μήκος της, γ) στο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής από Τσαλδάρη έως Σουλίου.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον το επιβάλλουν οι κυκλοφοριακές συνθήκες κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της απόφασης από 17.30′ ώρα της Μεγάλης Παρασκευής 6 Απριλίου 2018.Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ., ενώ η εκτέλεση της έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.