Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Θέρμο για τις “Γιορτές Αγίου Κοσμά Αιτωλού” 23 & 24 Αυγούστου

kykloforiakes-rythmiseis
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις δημοτικές οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Κοσμά Αιτωλού, Τάκη Αραπογιάννη, Κωνσταντίνου Διαλέτη και Θανασούλη στο Θέρμο την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Αυγούστου, ενόψει των θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού γνωστοποίησε η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν:

Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων την 23/08/2017 και 24/08/2017 από ώρα 16.00΄ μέχρι την 23.00΄, στις δημοτικές οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Κοσμά Αιτωλού, Τάκη Αραπογιάννη, Κων/νου Διαλέτη και Θανασούλη στο Θέρμο Αιτωλ/νίας, προκειμένου πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η μετακίνηση των προσκυνητών και επισήμων στην Ι.Μ. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, ενόψει του Μέγα Εσπερινού και της λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Επίσης, την απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων την 24/08/2017 από ώρα 18.00΄ μέχρι την  22.00΄,  στις δημοτικές οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Κοσμά Αιτωλού και Κων/νου Διαλέτη στο Θέρμο Αιτωλ/νίας προκειμένου να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Κοσμά Αιτωλού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων και διακοπή της κυκλοφορίας) δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

 

Έναρξη ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 16.00, όπως και την Πέμπτη 24 Αυγούστου την ίδια ώρα.

 

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η τήρηση των μέτρων ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.