Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 6/8 για τον 2ο Αγώνα Δρόμου Παπαδάτου

kykloforiakes-rythmiseis
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 6 Αυγούστου για την ασφαλή διεξαγωγή του 2ου αγώνα δρόμου μήκους 5 χιλιομέτρων στην Τ.Κ. Παπαδάτου του Δήμου Ξηρομέρου αποφάσισε ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Παναγιώτης Πετσίνης.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Επαρχιακής Οδού Παπαδάτου Φυτειών από την έξοδο της Τ.Κ. Παπαδάτου έως την είσοδο της Τ.Κ. Φυτειών και εν συνεχεία έως την κεντρική πλατεία Φυτειών, από τις 18:15 έως τις 20:30.

Η οδική κυκλοφορία στα αναγραφόμενα σημεία, θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων μέσω της Επαρχιακής Οδού Φυτειών Κουβαρά – Ε.Ο. Αντιρρίου Ιωαννίνων (από την 89+000 χ/θ κόμβο Κουβαρά έως την 92+500 χ/θδιασταύρωση Αγίου Στεφάνου) – Κοινοτική οδός Αγίου Στεφάνου – Τ.Κ. Παπαδάτου.

Η λήψη επιβαλλομένων μέτρων έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.

Όπως αναφέρει η απόφαση, το χρονικό διάστημα της παραπάνω κυκλοφοριακής ρύθμισης δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθεί στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Η λήψη μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας για την τέλεση του αγώνα, θα ληφθούν με την προϋπόθεση της άρτιας διοργάνωσης από τους έχοντες την ευθύνη συλλόγους και φορείς, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα οδικής ασφάλειας.

Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.