Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων για την υλοποίηση τμηματικών εργασιών   Συγκεκριμένα, πρόκειται για το τμήμα από την 99, 5ο χιλιόμετροο έως την 138+300 χιλιομετρική θέση, για την κατασκευή ασφαλτοτάπητα και την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών.

Ειδικότερα, η απόφαση περιλαμβάνει:

1. Την εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, στο τμήμα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων από την χ/θ 99+500 έως την χ/θ 138+300, για την κατασκευή ασφαλτοτάπητα και την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, εργασιών κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, καθώς και εργασιών πρασίνου.

2. Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 20 Δεκεμβρίου 2018 έως και 28 Φεβρουαρίου 2019, κατά τις ώρες από 7:00 το πρωί έως 5:00 το απόγευμα.

3. Μετά το πέρας των εργασιών τα παραπάνω τμήματα θα δίδονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

Για το αναγραφόμενο χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε.», θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την υπ’ αριθ. (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Η απόφαση έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.

Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης της απόφασης έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.