Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακό κομφούζιο χωρίς… προειδοποίηση (φωτο)

asfaltrostoseis-kykloforiako (3)

Όλοι συμφωνούν πως τα έργα είναι απαραίτητα, ακόμη και αν προκαλούν κάποια πρόσκαιρη ταλαιπωρία…Απαραίτητες είναι και οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους του Αγρινίου. Απορίας όμως άξιο είναι γιατί σήμερα το πρωί δεν υπήρξε η στοιχειώδης προειδοποίηση οδηγών και ρυθμίσεις ώστε να αποφευχθεί το κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Ειδικότερα σήμερα, σχεδόν όλοι οι δρόμοι που οδηγούν από τα ανατολικά προς το κέντρο, μεταξύ των οποίων και η οδός Σκόπα, με το κλείσιμο της οποίας δημιουργούνται πάντα κυκλοφοριακά προβλήματα, έχουν κλείσει για να ολοκληρωθούν οι ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Βαρνακιώτη και Χέντερσον.
Οι οδηγοί όμως ήταν ανενημέρωτοι και εμφανής ο εκνευρισμός τους. Αρκετοί εξ αυτών, μεταξύ… «γαλλικών» και περιπλανήσεως στα στενά, ρωτούσαν κατοίκους της περιοχής αν γνωρίζουν ποιος δρόμος είναι ανοιχτός που να οδηγεί προς το κέντρο.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, δεν υπήρχε οποιοδήποτε προειδοποιητικό πριν οι οδηγοί φτάσουν στο αποκλεισμένο σημείο των περισσοτέρων δρόμων, πράγμα που επέτεινε το πρόβλημα . Για παράδειγμα, μόνος τρόπος για να φτάσει κάποιος από τα ανατολικά της πόλης στο κέντρο, ήταν μέσω της Εθνικής Οδού και της οδού Εθνικής Αντιστάσεως…

asfaltrostoseis-kykloforiako (2)

asfaltrostoseis-kykloforiako (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.