Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Κύκνειο άσμα του Athens Life style με αστικούς μύθους Αγρινιώτικης ντοπιολαλιάς

agrinioathens

Το Life Style ήταν το πρώτο θύμα της οικονομικής κρίσης. Κατέρρευσε με μιας, γιατί στηρίζονταν στην πλαστή υπεραξία,

Για να καλύψει τα κενά του τρώει από τις σάρκες του. Αναζητά μάταια στο σκουπιδοντενεκέ του διαδικτύου φαντασιακά αποφάγια. Πολλά από αυτά τα βρίσκει στην σφαίρα της χαμένης Αθηναϊκής αριστοκρατίας, που χτίστηκε πάνω στο περίσσευμα της μεταπολεμικής εσωτερικής μετανάστευσης.

Από εκεί λοιπόν κάποτε οι εργάτες που έρχονταν με το ΚΤΕΛ από όλες τις επαρχίες, κουβαλούσαν τις κομμένες λέξεις. Τις περιφέραν αρχικά στην Ομόνοια και στα υπόγεια κλαρινάδικα και ύστερα σε όλη την Αττική.

Μαζί με αυτές περιέφεραν και τα συρματοπλέγματα του διαχωρισμού με τους “αυτόχθονες”, οι οποίοι μετά χαράς τα σήκωσαν και τα έκαναν σημαία.

Από αυτά λοιπόν προσπαθεί να ξανατραφεί το κουφάρι του Life style.

Και αν στις προηγούμενες αγροτικές κινητοποιήσεις ( μέρες που είναι) βρήκε σέξυ Κρητικούς αγρότες Στιβακτάκιδες, τώρα προσπαθεί να θυμηθεί τι κορόιδευε η υστερική “Αθηναία” γιαγιά του, που πλήττει στην οικονομική κρίση της Αθήνας.

Χθες λοιπόν 28 Ιανουαρίου ανακαλύφθηκε η Αγρινιώτικη ντοπιολαλιά σε εικόνες  ( ή Αιτωλοακαρνάνικη, μπάτε σκύλοι αλέστε δηλαδή) σε site lifestyle περιεχομένου ( http://www.athensmagazine.gr/weird/ayta-mono-sto-agrinio-h-topikh-dialektos-ths-aitwloakarnanias-se-eikones).

Λες και ήταν η ανακάλυψη της Αμερικής. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι στην μιζέρια μας, αλλά μιας που θα αναδημοσιευτεί, θα αυτοσαρκαστεί χωρίς λόγο ακόμα και από ντόπιους, καλό ήταν να συνοδευτεί τουλάχιστον με το παραπάνω σχόλιο  προβληματισμού.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να είμαστε λίγο υποψιασμένοι για αντίλογο.

Λ.Υ.

Υ.Γ1. Και για την παραπάνω φάση δεν φταίει ο συντάκτης του παραπάνω άρθρου του διαδικτυακού περιοδικού, αλλά πρωτίστως οι “δικοί” μας που την αναπαράγουν διαδικτυακά…χωρίς να αναπαράγεται. Τα είχαμε πει και παλαιότερα ( δείτε εδώ).

Υ.Γ.2. Σταματήστε να θεραπεύετε στις στενάχωρες πιλοτές της καθημερινότητάς σας  τις Brutal φαντασιώσεις σας με Αγρινιώτικες ντοπιολαλιές και Στιβακτάκηδες

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. PANE-6

    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ Η ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΝΤΟΠΙΟΛΙΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.