Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Κυρ. Μητσοτάκης: Αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας

Συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του στο σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά λίγο πριν τις 11 το πρωί. Δεκάδες πολίτες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τραβήξουν σέλφι μαζί του.

«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα, πολύ ηλιόλουστη για την δημοκρατία μας. Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή» είπε ο κ Μητσοτάκης εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς στο οποίο ψήφιζε.

Ευχαρίστησε τις εφορευτικές επιτροπές και τους δικαστικούς αντιπροσώπους που παρίστανται στην εκλογική διαδικασία.

«Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα, σήμερα ο λόγος είναι στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας, ευχαριστώ πολύ και καλή ψήφο», είπε στους δημοσιογράφους. «Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ», σημείωσε τέλος με νόημα.

 

 

Πηγή: onetv.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Anonimos

    Αυτοί οι χαζομαλ@@@κες που χαζογελάνε απο πίσω απο τον κ. Μητσοτάκη γιατί χαζογελάνε και κορδόνοντε έτσι λες και έχουν καταπιεί τον λόστό??? Μαλλον θα είναι τα γνωστά κομματόΣΚΥΛΑ όπως ο θρυλικός γκρούεζας. Αυτά και άλλα πολλά δεν τα πάω σε αυτήν την ψευτικη – κάλπηκη – “ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ” κοινωνία που ζούμε!!! Ουστ απο εδω κοπρό@@@@λα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.