Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Κύριοι γεράσαμε: Η καρδιά του #αγρίνιο χτυπάει στο instagram

Κύριοι γεράσαμε: Η καρδιά του #αγρίνιο χτυπάει στο instagram


Yπάρχουν στιγμές που συνειδητοποιείς αίφνης ότι είσαι ντεμοντέ. Αν λοιπόν αυτό γίνονταν από την ρουτίνα, τώρα γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην απορία λοιπόν που χάθηκε ο κόσμος από το facebook κάτω των 120, με εξαίρεση το “εδώ είναι Αγρίνιο φίλε”, η απάντηση βρίσκονταν αλλού: Στο instragram. Με ευκολία διαπιστώνει κανείς ότι τα νεαρά Αγρινιωτάκια όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα “ταγκάρουν” τους εαυτούς τους εκεί, μιλώντας μόνο με εικόνες.

Δηλαδή το  hashtag # αγρίνιο ξεπερνά τις 1000 ενώ το #agrinio τις 17.000. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν καλλιτεχνικές φωτογραφίες με μια υποκειμενική αισθητική.

Ίσως πλακώσαμε πολλοί στο facebook. Γίναμε μαθητευόμενοι μάγοι με άποψη για όλα και με ανέβασμα αφειδώς ό,τι μας κατεβαίνει. Στο instagram βλέπεις εικόνες απλά, περιηγείται  στην πόλη πιο εύκολα,  δεν θίγεται ούτε προλαβαίνει να μπουχτίσει. Θες Αγρίνιο Χριστουγεννιάτικο; Κοίτα μια γρήγορη ματιά εκεί.

Το μόνο που καταφέραμε είναι να χάσουμε το χρόνο μας και να κάνουμε το εργαλείο αυτό θνησιγενές. Μέχρι να γίνει το ίδιο και μετά από μια δεκαετία με το instragram, έως ότου προκύψει το επόμενο…

Λ.Υ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος Αγρινιώτης

    Καιρός να κλείσει το FB αφού έχει καταντήσει από τα χειρότερα πράγματα που υπάρχουν στο ίντερνετ…

  2. Αναρχοκαπιτάλας

    Ανώνυμε, να κλείσει το FB αλλά να κλείσει και η ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.