Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Κυβερνητικό κλιμάκιο στο Αγρίνιο για τους Ρομά

Κυβερνητικό κλιμάκιο στο Αγρίνιο για τους Ρομά

3Συνάντηση με την Ειδική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας για την Κοινωνική ένταξη των Ρομά, Αικατερίνη Γιάντσιου, και κλιμάκιο συνεργατών της Ειδικής Γραμματείας είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Ο κ. Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία ν΄ αναφερθεί στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Δημοτική Αρχή με την σύσταση Επιτροπής που έχει ως στόχο την ομαλή ένταξη των Ρομά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και την αποθάρρυνσή τους από κρούσματα παραβατικότητας.
Ακολούθησε επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου και του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Κ. Καλαντζή στους οικισμούς Αιβασιλιώτικα και Εθνικό Στάδιο, όπου διαμένουν Ρομά και στο παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αγρινίου, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
20170922_102657

2

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. anonimos

  Κυβερνητικά κλιμάκια για τους ρομα, μετανάστες , λαθρομεταανάστες, κατεβαίνουν να δώσουν δήθεν λύσεις, για τον Ελληνικό λαό που κοιμάται στα παγκάκια και τα χαρτόκουτα και στις λοντζες των σπιτιών και τρώει από συσσίτια της Εκκλησίας- Δήμων, που δίνουν ακόμα αυτοί που έχουν ( γιατί σε λίγο καιρό δεν θα έχουν και αυτοί που βοηθούν) τους γράφουν στα παπάρια τους!!!!
  Όλο προβολή του εγώ και όχι του εμείς σαν σύνολο.
  Λες και ο Ελληνας είναι λεπρός.
  τον έχουν μόνο να πληρώνει φόρους , να του κόβουν μισθούς ημερομίσθια, συντάξεις, και να επαιτεί.
  Αίσχος, Α ιδία , για τις γλοιώδεις αυτές πολιτικές!!!!!
  Βλέπεις είναι σε διατεταγμένη Υπηρεσία από τους κατακτητές!!!!!
  Δεν “λαϊκίζω” άλλο όμως, είναι η ωμή πραγματικότητα κύριοι και κυρίες:!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.