Κυριακή, Απρίλιος 21, 2019

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου στη Ναύπακτο (φωτο & βίντεο)

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της Ναυπάκτου. Η λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγίου έγινε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, παρουσία πολλών επισήμων και πλήθους πιστών, αλλά και με άγημα από το 239 σύνταγμα ευζώνων πεζικού Μεσολογγίου.

Νωρίτερα τελέστηκε θεία λειτουργία χοροστατούντως του Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιεροθέου. Την λιτανεία ακολούθησαν πλήθος πιστών καθώς και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας , ο βουλευτής Αιτ/νιας κ. Κωνσταντόπουλος,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας κ. Κοτρωνιάς , ο αντιδήμαρχος κ. Φράγκος, ο πρώην βουλευτής Αιτ/νιας κ. Λιβανός, ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Παπαθανάσης, ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Παπαθανάσης , ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Παΐσιος , ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τσουκαλάς καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ναυπακτίας.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Διοικητής του λιμεναρχείου Μεσολογγίου Μελιάδης, εκπρόσωπος του 239 συντάγματος Μεσολόγγιου, ο αστυνομικός διευθυντής κ. Τσαπικούνης, ο διοικητής των Π.Υ. του νομού κ. Μπόκας, οι διοικητές του Α.Τ. Ναυπάκτου κ. Κυρίτσης και της τροχαίας Ναυπάκτου κ. Ράμμος και η διοικητής του λιμενικού τμήματος Ναυπάκτου κ. Θωμοπούλου.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.