Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Υπόθεση Λαγούδη: “Πόλεμος” στα social media

Υπόθεση Λαγούδη: “Πόλεμος” στα social media

Το θρίλερ της υπόθεσης της Ειρήνης Λαγούδη συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον από τον Ιανουάριο όταν και η 44χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στο αμάξι της.

Την οικογένεια Λαγούδη ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό, εκτός από τον χαμό του δικού της ανθρώπου και τον αγώνα που κάνει για να δικαιωθεί η μνήμη της, αν όντως πρόκειται για δολοφονία, ένας διαδικτυακός πόλεμος που δέχεται στα social media.

Σύμφωνα με φίλη της οικογένειας Λαγούδη κάποιοι δημιουργούν σελίδες στο facebook σχετικές με την υπόθεση της Ειρήνης, στις οποίες σελίδες οι χρήστες γράφουν αρνητικά σχόλια και θίγουν συγκεκριμένα πρόσωπα της οικογένειας και παράλληλα  ονοματίζουν δολοφόνους.

Ο αδελφός της Ειρήνης ισχυρίστηκε ότι «γνωρίζει ακριβώς για ποιον λόγο αυτή η ομάδα έχει στοχοποιήσει την οικογένεια. Πάντως είναι συγκεκριμένο το κίνητρό τους», σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, η οποία μεταβίβασε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μήνυμα που της έστειλε ο Γιώργος Λαγούδης.

Σημειώνεται πως η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο μισοκαμμένο αμάξι της σε ένα απόμερο μέρος στη λίμνη Τριχωνίδα, τον Ιανουάριο του 2017. Οι πρώτες ενδείξεις «μιλούσαν» για αυτοκτονία. Η οικογένεια της Ειρήνης υποστήριζε από την αρχή πως πρόκειται για δολοφονία.

Μια συντονισμένη προσπάθεια εμπειρογνωμόνων και δικηγόρων με επικεφαλής τον Βασίλη Ταουξή συνέλεξαν τα στοιχεία με τα οποία υποστηρίζουν ότι η γυναίκα δεν έβαλε τέλος στη ζωή της. Στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο εισαγγελέας Αγρινίου άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων, χαρακτηρίζοντας έτσι την υπόθεση «δολοφονία».

Πηγή: star.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.