Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Λαϊκή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας: Ο Παύλος Φύσσας ζει!

Λαϊκή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας: Ο Παύλος Φύσσας ζει!

Κάλεσμα στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις στις 18 Σεπτεμβρίουepi-pavlos-fyssas
Με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας καλεί τους πολίτες σε αντιφασιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. H ανακοίνωση:

Ο Παύλος Φύσσας ζει!

Στη Δημοκρατία, δεν υπάρχει χώρος για φασισμό!

Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει τόπος για τους νεοναζί!

Τέσσερα χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του αντιφασίστα-αντισυμβατικού καλλιτέχνη-μουσικού Παύλου Φύσσα, δείχνουν πως μνημόνια και φασισμός πάνε μαζί.

Η μνημονιακή λαίλαπα που λεηλάτησε και λεηλατεί την Ελλάδα και  φτωχοποιεί τους Έλληνες ανελέητα, τρέφει ταυτόχρονα τη Χρυσή Αυγή!

Το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα και το οικονομικό κατεστημένο, για να κατασυκοφαντήσουν και να κάμψουν αυτούς που αντιδρούν στη σχεδιασμένη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, νεκρανάστησε φασιστικές δυνάμεις, δράσεις και πρακτικές, δίνοντας επίσημη θεσμική υπόσταση στους εγκληματίες νεοναζί της Χ.Α.

Η θεωρία των δύο άκρων της τότε κυβέρνησης, κατ’ αρχήν, θέλησε προβοκατόρικα να υποστηρίξει, πως όσοι αντιδρούν απέναντι στα σχέδια των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων βρίσκονται στον ίδιο πολιτικό παρονομαστή με τους νεοναζί, συκοφαντώντας έτσι το δημοκρατικό -λαϊκό κίνημα ενάντια στα μνημόνια και την εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας.

Ο κοινωνικός αυτοματισμός ήταν ο δεύτερος στόχος της εξουσίας καθώς οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής δρούσαν (και δρουν) εγκληματικά και ανεξέλεγκτα εναντίον κάθε κίνησης και κάθε φωνής, που αμφισβητούσε τις επιλογές της αλλά και τις κεντρικές επιλογές της χώρας ( εξαθλίωση του λαού, μεταναστευτικό, περιορισμό της Δημοκρατίας κ. ά.). Αποκορύφωμα της δράσης των νεοναζί της Χ.Α. ήταν η δολοφονία του ράπερ Παύλου Φύσσα.

Σήμερα η πολιτικοοικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, στο πνεύμα του ξεπουλήματος και των διαρκών μνημονίων, έχει εξουθενώσει την Ελληνική κοινωνία, αλλά ενισχύει το Φασισμό. Όλοι έχουμε δει τους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με χρήματα του Έλληνα πολίτη,  ν’ αρμενίζουν καμαρωτοί στο Αιγαίο, με Χρυσαυγίτες εγκληματίες βουλευτές. Αυτό σημαίνει ενθάρρυνσή τους και πλήρη νομιμοποίησή τους.

Επιτακτική ανάγκη είναι η συγκρότησης ευρέως αντιμνημονιακού μετώπου από δημοκρατικές, αριστερές και πατριωτικές δυνάμεις, για την ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την επαναλειτουργία της Δημοκρατίας, που αποτελούν απόλυτες προϋποθέσεις για την εξάλειψη του φασισμού!

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλ/νίας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, στη συμπλήρωση 4 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χ.Α., καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να πάρουν μέρος στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις στις πόλεις του  Νομού, στις 18 Σεπτέμβρη 2017.

Να καταδικάσουμε το φασισμό και κάθε έκφρασή του!

Να καταδικάσουμε και να απομονώσουμε τη ναζιστική Χ.Α.!

Ο Παύλος Φύσσας θα είναι πάντα σύμβολο αντιφασιστικού αγώνα!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.