Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Λαϊκή Ενότητα: Η λαίλαπα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών καταβροχθίζει περιουσίες Αιτωλοακαρνάνων

laiki-enotita-sima-logotupo H Noμαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας σε ανακοίνωση της αναφέρει πως «συνεχίζεται το ξήλωμα της Ελληνικής κοινωνίας με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!».Αναλυτικά:

Η λαίλαπα  ηλεκτρονικών πλειστηριασμών εξακολουθεί να καταβροχθίζει λαϊκές περιουσίες και Αιτωλοακαρνάνων συμπολιτών, που καταποντίζονται στην άκοπη μνημονιακή τρικυμία!

Στο στόχαστρο τραπεζών και Δημοσίου, πια, ακίνητα πολιτών που θύματα της μνημονιακής στρατηγικής, που πιστά και εθελόδουλα ακολουθεί και υλοποιεί, με υπερβάλλοντα ζήλο (και) η σημερινή κυβέρνηση, σαν σε επίδειξη μίσους προς στον Ελληνικό λαό, που τον φτωχοποιεί χωρίς έλεος!

Πλειστηριάζονται ηλεκτρονικά,  την Τετάρτη 25 Απρίλη 2018, χωρίς τη δυνατότητα στοιχειώδους άμυνας των πολιτών,  ακίνητα λαϊκών περιουσιών:

Ακίνητα στη Βόνιτσα, σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας

Ακίνητα στο Αγρίνιο σε συμβολαιογραφείaΑθήνας και Πάτρας

Ακίνητα στο Μεσολόγγι σε συμβολαιογραφείο της Κεφαλονιάς

Ακίνητο στη Ναύπακτο σε συμβολαιογραφείο της ίδιας πόλης

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Αιτωλ/νίας συμμετέχει αδιάκοπα στο κίνημα αλληλεγγύης, στο πλάι των πληττόμενων συμπολιτών μας, σε μια προσπάθειας καταγγελίας των εφαρμοζόμενων κυβερνητικών πολιτικών και ματαίωσης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που αφαιρούν ακίνητα λαϊκών οικογενειών, κόντρα στις ακόρεστες τράπεζες και το ανάλγητο κράτος.

Στο κίνημα αλληλεγγύης και υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας καλούμε όλες τις δημοκρατικές συλλογικότητες και τους αγωνιζόμενους πολίτες του νομού μας αλλά και των άλλων περιοχών, όπου υλοποιούνται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και συνάνθρωποί μας πετάγονται, επαγγελματικά και οικογενειακά, στο δρόμο.

Η Ελληνική κοινωνία δεν έχει άλλη επιλογή, παρά αυτήν της αντίστασης και της ανατροπής των αντιλαϊκών μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών και των δυνάμεων που τις υπηρετούν.

Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει τους δυνάστες του και παρά την παραπλάνηση για δήθεν έξοδο απ’ τα μνημόνια,θα τους ανατρέψει,για να χαράξει πορεία προς μια ανθρώπινη ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη!

Κανένα ακίνητο λαϊκής περιουσίας στα χέρια των τραπεζιτών και της ΑΑΔΕ!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.