Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Αγρινίου: λευκό – άκυρο στη Β΄Κυριακή

«Με τα ίδια κριτήρια που καλέσαμε το λαό να πάει με το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” την πρώτη Κυριακή, με τα ίδια κριτήρια του λέμε πως η ψήφος για τη Β’ Κυριακή πρέπει να είναι το λευκό – άκυρο», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Αγρινίου. Έχει ως εξής:

 

ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ

 ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ – ΑΚΥΡΟ ΣΤΟ ΄Β ΓΥΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Εκ μέρους της “Λαϊκής Συσπείρωσης Αγρινίου” απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμπαρατάχθηκαν και έδωσαν τη μάχη στο πλευρό μας, σε όσους ψήφισαν “Λαϊκή Συσπείρωση” στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές της 26ης Μάη 2019 και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και ειδικά σε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά.

Η θέση μας για το β’ γύρο (τοπικών και περιφερειακών εκλογών) είναι καθαρή, τα κριτήρια δεν αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Σ’ αυτές τις δυνάμεις, που καταγγέλλουμε ότι έχουν γραμμή τη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων, που συμφωνούν με την πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, που έχουν το δικό τους μερτικό σε αυτή την πολιτική, δεν θα “ανακαλύψουμε” ξαφνικά φιλολαϊκές θέσεις, ούτε θα σβήσουμε ως ανύπαρκτες τις ουσιαστικές μας διαφορές.

Με τα ίδια κριτήρια που καλέσαμε το λαό να πάει με το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” την πρώτη Κυριακή, με τα ίδια κριτήρια του λέμε πως η ψήφος για τη Β’ Κυριακή πρέπει να είναι το λευκό – άκυρο.

Καλούμε τους εργαζόμενους που ψήφισαν τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, αυτούς που έδωσαν τη μάχη δίπλα στους κομμουνιστές σε κάθε κάλπη, ευρωεκλογές και τοπικές-περιφερειακές, να βρεθούμε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι, μπροστά στις εθνικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας.

Για να δυναμώσει η φωνή της διεκδίκησης, της αντεπίθεσης το ΚΚΕ. Για να μη δώσουμε πράσινο φως και συγκατάθεση στη συνέχεια και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής. Για να υπάρχει μια σταθερή και αποφασισμένη δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων την επόμενη μέρα.

Αγρίνιο 31/5/2019

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΤΖΑΡΕΤΕ ΤΟ 5% !! ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.