Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια: τη δεύτερη Κυριακή η επιλογή να είναι το λευκό ή το άκυρο

Δήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες που μας εμπιστεύτηκαν δίνοντάς μας την ψήφο τους, ιδιαίτερα όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά. Ευχαριστούμε επίσης όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας και έδωσαν στο πλευρό μας τη μάχη να ισχυροποιηθούν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που στηρίζονται από το ΚΚΕ, τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στις υπόλοιπες κάλπες. Βγαίνουμε ενισχυμένοι από αυτήν τη μάχη, με ισχυρότερη παρουσία στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Η θέση μας για τον β’ γύρο είναι καθαρή. Ζητάμε από τον λαό –όπως κάναμε και στον α’ γύρο- να ψηφίσει με κριτήριο τη ζωή του, χωρίς να ξεχάσει ποια πολιτική, ποια κόμματα και οι εκπρόσωποί τους μας έφεραν ως εδώ, ποιοι έχουν διακριθεί για την αντιλαϊκή τους πολιτική.
Με το ίδιο λοιπόν κριτήριο που την πρώτη Κυριακή καλέσαμε τον λαό να πάει στην κάλπη την Περιφέρειας με το γαρύφαλλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, τον καλούμε τη δεύτερη Κυριακή η επιλογή του να είναι το λευκό ή το άκυρο.
Τέλος, καλούμε στην Πάτρα σε αγώνα για να μείνει ο Δήμος στα χέρια του λαού, για να έχουμε στον β’ γύρο σαρωτική νίκη του Κώστα Πελετίδη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΠΛΕΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ !!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ΄ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ΄ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ !!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.