Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Λάμπρος Δημητρογιάννης: ο περιφερειάρχης ήρθε, είδε και απήλθε…

Λάμπρος Δημητρογιάννης: ο περιφερειάρχης  ήρθε, είδε και απήλθε…

Καυστικός εμφανίζεται ο Λάμπρος Δημητρογιάννης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό “Όλα από την αρχή” του Νεκτάριου Φαρμάκη, για την παρουσία του περιφερειάρχη στην Αιτωλοακαρνανία. Αναφέρει σχετικά:

Ήρθε, είδε και απήλθε…

Ο Περιφερειάρχης Ήρθε τελικά να τιμήσει την αποικία.
Διένυσε τους δρόμους που ακόμα έχει υποσχεθεί να κάνει, πέρασε την Κλεισούρα, ικανοποιημένος για την άσφαλτο που “έπεσε¨λίγο καιρό πριν, έχοντας πάντα την απορία ” μα τί άλλο θέλουν αυτοί οι Τριχώνιοι” και έφθασε στην περιοχή που έχει ακουστά ως Τριχωνίδα. Αποτελεί ακόμη θέμα προς διερεύνηση εάν γνώριζε ότι η περιοχή αυτή ήταν αποκλεισμένη οδικά για ένα χρόνο, και εάν τις νύχτες οδήγηση γίνεται με την έκτη αίσθηση.

Ο Περιφερειάρχης Είδε.
Φορείς ήθελε αλλά φορείς πουθενά. Υποψήφιους μόνο του συνδυασμού και λίγους ‘φίλους’. Άλλωστε οι ‘εχθροί’ πλέον είναι συντριπτική πλειοψηφία. Ποιοί άλλωστε να πάνε; Οι αγρότες που δυσκολεύονται με τα ΤΟΕΒ, οι ξενοδόχοι που είναι αποκλεισμένοι διαφημηστικά, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν έχουν ενημέρωση για προγράμματα ή οι 13.000 άνεργοι στην επαρχία Τριχωνίδας; Στο Ζευγαράκι πάντως δεν είδε τα βράχια που παραμένουν με δική του ευθύνη.

Ο Περιφερειάρχης απήλθε.
Σίγουρος ότι οι ιθαγενείς θα τον εμπιστευτούν πάλι. Ότι θα του δώσουν άλλη μια ευκαιρία να υλοποιήσει το ‘δικαιώμα στη πρόοδο’ για την περιοχή μας. Μόνο που οι Αιτωλοακαρνάνες μέχρι στιγμής έχουν μόνο υποχρεώσεις, όχι δικαιώματα.

Ο Περιφερειάρχης ήρθε, είδε και απήλθε. Το σίγουρο είναι ότι από το καλοκαίρι δε θα ξαναέρθει…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.