Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Λατρευτικό χώρο στο Μεσολόγγι θέλουν οι Μαρτύρες του Ιεχωβά

«Υψώνουμε ΤΕΙΧΗ στα σχέδια των Μαρτύρων του Ιεχωβά» ξιφουλκεί ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.

Όπως έγινε γνωστό από τη δημοτική αρχή Μεσολογγίου αίτηση κατατέθηκε στην Πολεοδομική Υπηρεσία του Δήμου Μεσολογγίου για ανέγερση λατρευτικού χώρου των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Ο χώρος που ζητείται μάλιστα είναι  στη θέση «Ρηγαίικα» της κοινότητας. Αγίου Θωμά κοντά στο ιστορικό μοναστήρι του ΑηΣυμιού, « εκεί δηλαδή που χτυπά η θρησκευτική και ιστορική «καρδιά» των Μεσολογγιτών», σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος   σε δήλωσή του αναφέρει: « Ρητά και κατηγορηματικά δηλώνω αντίθετος στην ανέγερση θρησκευτικού χώρου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου. Το θράσος ορισμένων περισσεύει . Είναι γελασμένοι αν σκέφτηκαν ότι ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι ο Δήμος εκείνος στον οποίο θα υλοποιήσουν τα σκοτεινά τους σχέδια για  να βεβηλώσουν την ιστορία, το ήθος και την παράδοση αυτής της πόλης, της «κορωνίδας» του αγώνα των Ελλήνων.  Ζητώ από όλους να πάρουν θέση και ενημερώνω ότι όσοι στηρίζονται από σκοτεινές δυνάμεις και συμφέροντα και έχουν ως στόχο τον απόλυτο έλεγχο των κέντρων εξουσιών ‘ώστε να εξυπηρετούν τα δικά τους περίεργα συμφέροντα, πολύ σύντομα θα βρουν απέναντι την ίδια την κοινωνία.  Θα εμποδίσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τα σχέδια των Ιεχωβάδων και ζητώ με την θεσμική ιδιότητα του πρώτου πολίτη της περιοχής από του πολίτες να περιφρονήσουν κάθε λογής προκλήσεις που ξεφυτρώνουν και μάλλον όχι τυχαία αυτή την περίοδο».

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

9 Σχόλια

 1. ΝΙΚΟΣ

  Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος που χάνει τις εκλογές και είναι απελπισμένος. Κάνετε και μια δήλωση κ. Δήμαρχε για τις άλλες θρησκευτικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Μεσολόγγι. Καταδικάστε και τους Φιλέλληνες που ήταν αιρετικοί, καθολικοί, διαμαρτυρόμενοι κ.λ.π. κ.λ.π. Γκρεμίστε και τα τείχη του Αρχαίου Πλευρώνα (ο Πλευρών) γιατί τα έχτισαν δωδεκαθειστές. Σε πήραν στο μεζέ Δήμαρχεεεεεεε!!!

 2. Ανώνυμος

  Αν ηπηρχε ο θρησκευτικός πολιτισμός του κάθε λαού, οπως ηταν , πως θα ήταν σήμερα οι πολιτισμόι, λαοί χώρες κ τ λ

 3. γκικα κωνσταντινα

  ποσους ψηφους θα σας φερει αυτο το αρθρο ευσεβη πρωτε πολιτη της πολης???

 4. Σαββίνος

  Τι γυρεύουν οι κοπρίτες-ορφανά του “Ιαχωβά”; Καλά πράττει ο Δήμαρχος!

 5. ιεροψάλτης

  Μπράβο στον κύριο δήμαρχο.
  Δεν θέλουμε στο Μεσολόγγι τους απάτριδες και αιρετικούς Χιλιαστές.
  Δεν θέλουμε πνευματικά δηλητήρια!

 6. Αιτωλός

  Ερχεται πανωλεθρια….
  Ο πανικος ομως, ειναι κακος συμβουλος.
  Μιλαμε για ήττα,
  με γυρω στο 10% διαφορα στον Α’γυρο εκλογων,
  και
  με γυρω στο 30% διαφορα στον Β’γυρο εκλογων.

  Κατα τα λοιπα, μας φταινε οι νεφελιμ,
  αλλα οχι οτι οι ιδιοι τα εκαναν @@@@@@.

 7. ΑΓΡΙΝΙΟ 6

  Kaloploros Sevedoukas……….. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..

 8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

  ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΣΕΠΕΣ..ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ_ΙΡΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑ’ΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ Κ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

 9. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

  …ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΩ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.