Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Λευτεριά στον βραστήρα της Παιδιατρικής Κλινικής!

Λευτεριά στον βραστήρα της Παιδιατρικής Κλινικής!

paidiatr

Προσπαθήστε να φανταστείτε τι είναι αυτό το μυστήριο κατασκεύασμα που βλέπετε. Μην είναι κάποια εφεύρεση;  Κάποια καινοτομία που εφαρμόζει ο εξυπνότερος λαός του κόσμου; Μην είναι κάτι που εξοικονομεί πόρους, ενέργεια; (Μπα αυτό δεν πρέπει να είναι διότι αν ήταν όλο και κάποιοι οικολόγοι θα έκαναν πορεία «ενάντια»….)

Ελάτε, μαντέψτε, τι είναι; Μα το προφανές: κάποιος έχει δέσει τον βραστήρα με αλυσίδα για να μην τον βουτήξουν! Σε κάποιο μέρος όπου προφανώς δεν μένει τίποτε στη θέση του, όπου οι «ποντικοί» χτυπούν συχνά. Διότι μόνο μετά από πολλές «βούτες» σκέφτεσαι να κάνεις μια τέτοια πατέντα!

Και τώρα το καλύτερο. Που υπάρχει αυτή η πατέντα; Μα στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου! Όπου οι άνθρωποι σκέφτηκαν αυτό για να μην τον ψάχνουν τον βραστήρα! Πρέπει να έχει… πέρασμα μάλλον και είναι επίφοβοι οι βραστήρες σε αυτή την πτέρυγα…

Κάποτε λέγαμε ότι στην εποχή που έρεε το χρήμα άφθονο «δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα». Τώρα, αφού λεφτά δεν υπάρχουν και τόσα, δένουμε τους βραστήρες με αλυσίδες!

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Νικ

    Εάν δεν τον είχαν αλυσοδεμένο , τότε θα ήταν σε κανένα τσαντίρι…

  2. FRENA

    παιδιατρικη αγρινιου……με κλειστη ολοκληρη πτερυγα βρεφων -νεογνων….. χωρις γιατρο διευθυντη …….και νοιαζεστε για ενα βραστηρα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.