Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Ο Λευτέρης Κατσαούνης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου

Ο Λευτέρης Κατσαούνης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου

Ο Λευτέρης Κατσαούνης, από την παράταξη του δημάρχου Γ. Τριανταφυλλάκη, εξελέγη πρόεδρος στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου κατά τις σημερινές δημαιρεσίες. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Ηλίας Κακούρης από το συνδυασμό του Ερ. Γαλούνη και γραμματέας ο Γιάννης Ζορμπάς από το συνδυασμό του Παναγιώτη Στάϊκου.

Για την Οικονομική Επιτροπή, η οποία είναι επταμελής και προεδρεύει ο δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ορίστηκαν τακτικά μέλη οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Τζαχρήστας και Σωτήρης Γερόλυμος και μετά από ψηφοφορία εξελέγησαν οι: Παναγιώτης Γκόλιας και Λευτέρης Μάντζαρης (από την παράταξη του δημάρχου) και από την αντιπολίτευση: ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο Πολίτης» Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο Στέλιος Παπαναστάσης από το συνδυασμό του Π. Στάϊκου.

Ακόμη, εξελέγησαν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία είναι επταμελής και προεδρεύει ο Αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ορίστηκαν τακτικά μέλη οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Τζαχρήστας και Σωτήρης Γερόλυμος και μετα απο ψηφοφορία εξελέγησαν οι: Κώστας Μπαμπούρης και Παναγιώτης Παλιογιάννης (από την παράταξη του δημάρχου) και από την αντιπολίτευση: Ο Θεόδωρος Λιβάνης από το συνδυασμό του Ερ. Γαλούνη και ο Χρήστος Κολοβός από το συνδυασμό του Παναγιώτη Στάϊκου.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.