Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Το “Legion Run” επιστρέφει στα Λουτρά Λαγκαδά – μια ομαδική πρόκληση που όμοιά της δεν υπάρχει…

Το “Legion Run” επιστρέφει στα Λουτρά Λαγκαδά – μια ομαδική πρόκληση που όμοιά της δεν υπάρχει…

Το Legion Run, αυτή η μοναδική εμπειρία που προκαλεί τα σωματικά και τα ψυχικά όρια όσων συμμετέχουν, επιστρέφει στην Ελλάδα, για τη διοργάνωση της 5ης Απριλίου στα Λουτρά Λαγκαδά, εκεί όπου είχε πραγματοποιηθεί και το 2019, αγκαλιάστηκε από χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι έλαβαν μέρος και στοχεύει να γίνει θεσμός.

Το LegionRunείναι μία πρόκληση την οποία χαρακτηρίζουν η ομαδικότητα, η περιπέτεια, η διασκέδαση. Μια πρόκληση που μπορεί ο καθένας να την μοιραστεί με τους φίλους, τους συνεργάτες, την οικογένειά του, ακόμη και με ξένους.

Δεν πρόκειται για έναν αγώνα ανταγωνισμού, δεν είναι αγώνας δρόμου, ούτε διαγωνισμός. Στοχεύει στην διασκέδαση, στην δημιουργία μοναδικών στιγμών.

Σε μια διαδρομή μεγαλύτερη των πέντε χιλιομέτρων, οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν, θα γλιστρήσουν, θα συρθούν πάνω σε ανώμαλο έδαφος, θα βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους εμπόδια μέχρι να φτάσουν στο τέλος της.

Εμπόδια μέσα σε λάσπη, πάγο, συρματόπλεγμα, προσφέρουν μια συναρπαστική, μια επική εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα εμπόδια είναι σχεδιασμένα με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν εκτός από την πρόκληση και την διασκέδαση, πρωτίστως, την απόλυτη ασφάλεια.

Τα εμπόδια που χρησιμοποιούνται στο LegionRun είναι προϊόν πολιτικής μηχανικής, πιστοποιημένα και κατασκευασμένα από αδειούχους εργολάβους.

Με την αγορά του εισιτηρίου, εκτός από λίγες… γρατζουνιές, μώλωπες, λάσπη, αλλά και γνήσια περηφάνια, οι συμμετέχοντες παίρνουν μια μπύρα δωρεάν και το φανελάκι “I amLegion” που δίνεται αποκλειστικά σ’ αυτούς.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής, ζητείται από τους συμμετέχοντες να δηλώσουν τη Λεγεώνα στην οποία προτιμάνε να τρέξουν. Κάθε Λεγεώνα αποτελείται από 175 άτομα, τα οποία ξεκινάνε ανά 20 λεπτά.

Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν ανάλογα με την χρονική στιγμή κατά την οποία θα αποφασίσει κάποιος να τα αγοράσει και να “κλείσει” την συμμετοχή του στο LegionRun.

Οσο νωρίτερα το αγοράσεις, τόσο φθηνότερο θα το βρεις. Οσο πιο κοντά στην ημέρα του αγώνα, τόσο πιο ακριβά.

Οποιος, λοιπόν, αγοράσει το εισιτήριό του μεμονωμένα, ή ως μέλος μιας ομάδας μέχρι 9 άτομα, θα το πληρώσει 44 ευρώ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου (39 ευρώ αν συμμετέχει σε ομάδα άνω των 10 ατόμων), από 1-27 Μαρτίου θα του κοστίσει 49 ευρώ (44 ευρώ αν συμμετέχει σε ομάδα άνω των 10 ατόμων), από 28 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 55 ευρώ (την ίδια τιμή θα πληρώσει κι αν συμμετέχει σε ομάδα άνω των 10 ατόμων), ενώ στην είσοδο, τη μέρα του αγώνα στις 5 Απριλίου η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 60 ευρώ.

Εκτός από αυτούς που συμμετέχουν στο LegionRun, υπάρχουν και πάρα πολλοί οι οποίοι απλά το παρακολουθούν.

Είναι οι φίλοι, οι γνωστοί, οι συγγενείς των συμμετεχόντων, όλοι αυτοί που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια και συγχρόνως να γελάσουν μαζί τους, να απολαύσουν την διαδικασία.

Είναι, επίσης, και αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με τους συμμετέχοντες, αλλά θέλουν απλά να δούνε από κοντά, να καταλάβουν τι εστί LegionRun.

Και οι μεν και οι δε μπορούν να ζήσουν αυτή την εμπειρία και μάλιστα από κοντά, όχι από απόσταση, να ακολουθήσουν τους συμμετέχοντες κατά μήκος της διαδρομής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.