Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Λεμονής; «Τώρα μόνο ο Παναιτωλικός»

sup-fortounis-lemonisΓια πολλά θέματα της ομάδας μίλησε ο Τάκης Λεμονής στην κάμερα της Nova με αφορμή το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

 

Για τον Παναιτωλικό:
”Εχω εξαιρετική γνώμη για τον Παναιτωλικό. Εχει κάνει εξαιρετική δουλειά ο Χάβος. Εχει καλούς παίκτες στο δημιουργικό κομμάτι με ποδοσφαιριστές που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, εσύ τα κάνεις. Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να νικήσουμε. Αυτή την ομάδα τη βλέπεις με μεγάλη ευχαρίστηση. Το παιχνίδι με το Λεβαδειακό που έχασε είναι από τα καλύτερα που έχει κάνει. Δεν πρέπει να κρίνουμε από το αποτέλεσμα”.
Για να μπει το γκολ πρέπει να γίνει λάθος. Βλέπεις και στο Champions League τι αποτελέσματα έρχονται.
Είναι μία λεπτή γραμμή ανάμεσα στην ατομικότητα και την ομαδικότητα. Εχουμε παίκτες που μπορούν με μία τους ενέργεια τους να αλλάξουν το παιχνίδι, αλλά δεν είναι ενταγμένοι στο σύνολο. Πρέπει να τους βάλουμε στο σύνολο χωρίς να αλλάξουν τα στοιχεία τους.

Για τις μετεγγραφές:
”Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σας απαντήσω σε τίποτα για τα μετεγγραφικά για ένα λόγο. Αύριο το απόγευμα πάμε στο Αγρίνιο και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Είμαι ειλικρινής πως μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου τώρα. Θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά τώρα σκέπτομαι μόνο τον Παναιτωλικό”

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.