Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Δεν λένε να καταλάβουν: Γεμάτα τα παγκάκια στην πλατεία Δημοκρατίας από ηλικιωμένους!

Δεν λένε να καταλάβουν: Γεμάτα τα παγκάκια στην πλατεία Δημοκρατίας από ηλικιωμένους!

Είναι βέβαια πολύ δύσκολο να αλλάξεις συνήθειες όταν περάσουν τα χρόνια αλλά εννοείται πως τότε είναι που φαίνεται αν απέκτησες κάποια σοφία στη ζωή σου.

Η εικόνες από την κεντρική πλατεία του Αγρινίου όλο το πρωί δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Γεμάτα παγκάκια από παππούδες(κυρίως) και γιαγιάδες που βγήκαν να μαζέψουν ήλιο! Από κοντά και μερικές μάνες με τα παιδιά στα καροτσάκια να κάνουν σαν να μην τρέχει τίποτε…

Αλλά έτσι δεν θα τη γλιτώσουμε στο τέλος. Αν δεν τους εξηγήσει κάποιος ότι πρέπει να πάνε σπίτι, θα τα πληρώσουμε όλοι μαζί τα σπασμένα, είναι βέβαιο.

Σε τελική ανάλυση αφού δεν θέλουν να καταλάβουν, ίσως πρέπει να αναλάβουν οι αρχές να του; κάνουν να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να συνωστίζονται όλοι μαζί σε παγκάκια. Ίσως πρέπει να ανατεθεί στην Αστυνομία να τους κάνει συστάσεις.

Κάποιες βδομάδες είναι θα περάσουν, τόση μεγάλη θυσία είναι να μην πάνε στην πλατεία; Εντάξει, ίσως να είναι εκείνοι που δεν έχουν χωριό αλλά και στο χωριό πάλι δεν πρέπει να βρίσκονται όλοι μαζί, ούτως ή άλλως!

Σε κανέναν δεν αρέσει το σπίτι, αλλά ΠΡΕΠΕΙ. Και ειδικά οι ηλικιωμένοι έπρεπε να ξέρουν την αίσθηση του καθήκοντος.

Φωτό αρχείου (για ευνόητους λόγους)…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Avonimos

    Μαζέψτε τα γεροντάκια από τα παγκάκια και τις πλατείες πριν είναι αργά για όλους μας!!! Ακόμα μαζέψτε τους ρομα από το ελεύθερο δημοτικό πάρκινγκ των πρώην δημοτικών σφαγείων γιατί κάνουν κάθε μέρα 24ωρο πάρτι με μπύρες, καφέδες, και κατουρανε όπου να είναι, σε μάντρες σε καφάο, σε στάσεις αστικών, σε παγγακι, σε περίπτερα, σε γκαζόν, και όπου φτάνουν χεζ@@ουν,φτινουν και αφήνουν 2 τόνους σκουπιδαριο από μπουκάλια, κύπελλα καφέ, βαζάκια αναψυκτικών και μπίρας, σακούλες κρουασάν, και γενικά έχει καταντισει η περιοχή σκουπιδότοπο και η μουσική από 15 αυτοκίνητα στην διαπασον όλες τις ώρες με τα τσιγκανικα καψουροτραγουδα ιδιαίτερα από 18:00-24:00++++πρωϊνες ώρες. Βάλτε κάποιος υπεύθυνος ένα τέλος σε αυτό το διαρκές πανηγύρι του 24ωρου, γιατί σγουρά θα υπάρχουν σύντομα αυτοδικιες με χωρίς έλεγχο με αποτελέσματα των άκρων!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.