Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Λέσβος: 1.500 πολίτες με όπλα πολιορκούν δυνάμεις των ΜΑΤ σε στρατόπεδο – Βίντεο

Λέσβος: 1.500 πολίτες με όπλα πολιορκούν δυνάμεις των ΜΑΤ σε στρατόπεδο – Βίντεο

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι κατάσταση στη Λέσβο, με 1.500 περίπου πολίτες να πολιορκούν το στρατόπεδο Κυριαζή που μέσα βρίσκονται 8 διμοιρίες των ΜΑΤ.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες έσπασαν την πύλη του στρατοπέδου, άναψαν φωτιές και σημειώνονται επεισόδια.

Το σκηνικό θυμίζει… πόλεμο αφού έξω από το στρατόπεδο ακούγονται πυροβολισμοί από καραμπίνα.

Πολίτες πολιορκούν το στρατόπεδο Κυριαζή

Οκτώ 8 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι εγκλωβισμένες στο στρατόπεδο Κυριαζή, ενώ απέξω βρίσκονται τουλάχιστον 1500 κάτοικοι, οι οποίοι νωρίτερα επιχείρησαν να εισέλθουν στο στρατόπεδο. Το σκηνικό θυμίζει… πόλεμο, αφού στην περιοχή ακούγονται πυροβολισμοί από καραμπίνες.

Απέκλεισαν τους άνδρες των ΜΑΤ σε στρατόπεδο

Νωρίτερα, επίθεση έξω από την πόλη της Μυτιλήνης δέχθηκαν οι άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι αποκλείστηκαν σε στρατόπεδο. Συγκεκριμένα, τέσσερις διμοιρίες που επέστρεφαν από το Διαβολόρεμα συναντήθηκαν με μεγάλη ομάδα κατοίκων που πήγαιναν να ενισχύσουν τα μπλόκα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η οργή των πολιτών οδήγησε στη σύγκρουση, ενώ για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση και τελικά οι άνδρες των ΜΑΤ μπόρεσαν να μπουν στο στρατόπεδο της Παγανής όπου και παραμένουν αποκλεισμένοι.

Σημειώνεται ότι οι δυνάμεις της Αστυνομίας αποχώρησαν από την περιοχή Διαβολόρεμα. Ακολούθως έγινε το ίδιο και με τις δυνάμεις από την περιοχή της Καράβας.

Στη Λέσβο και στη Χίο η ΠΟΑΣΥ- «Οι αστυνομικοί δεν είναι μόνοι!»

Στο πλευρό των ανδρών των ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο θα βρίσκεται από ώρα σε ώρα κλιμάκιο της ΠΟΑΣΥ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο αυτής κ. Γρηγόρη Γερακαράκο.

«Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο αυτής κ. Γρηγόρη Γερακαράκο, μεταβαίνει εκτάκτως στη Λέσβο και στη Χίο, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων μας που δέχονται απρόκλητες επιθέσεις. Οι Αστυνομικοί δεν είναι μόνοι! Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και των κοινωνικών φορέων, κάνοντας έκκληση για άμεση αποκλιμάκωση της έντασης και την αποτροπή τραγικών καταστάσεων. Επαναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά: Οι Αστυνομικοί δεν είναι το πρόβλημα!», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ.

ÓõãêÝíôñùóç êáôïßêùí ôçò ËÝóâïõ Ýîù áðü ôï óôñáôüðåäï ÊõñéáæÞ,üðïõ âñßóêïíôáé äéìïéñßåò ÌÁÔ ðïõ Ý÷ïõí óôáëëåß áðü ôçí ÁèÞíá, ÔåôÜñôç 26 Öåâñïõáñßïõ 2020 (EUROKINISSI/ÇËÉÁÓ ÌÁÑÊÏÕ)
ÓõãêÝíôñùóç êáôïßêùí ôçò ËÝóâïõ Ýîù áðü ôï óôñáôüðåäï ÊõñéáæÞ,üðïõ âñßóêïíôáé äéìïéñßåò ÌÁÔ ðïõ Ý÷ïõí óôáëëåß áðü ôçí ÁèÞíá, ÔåôÜñôç 26 Öåâñïõáñßïõ 2020 (EUROKINISSI/ÇËÉÁÓ ÌÁÑÊÏÕ)

Πηγή: iefimerida.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Καθηγητής

    Να σταματήσουν οι αστυνομικοί να κάνουν τις βρώμικες δουλειές της κάθε κυβέρνησης.

  2. Ανώνυμος

    ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ !!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ???????? 500+500 ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ………………ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ???????? ΑΧΡΗΣΤΟΙ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ !!!!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.