Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Let’s do it Greece: Καθαρισμός του προαυλίου του Κέντρου Προστασίας της λίμνης Τριχωνίδας

Let’s do it Greece: Καθαρισμός του προαυλίου του Κέντρου Προστασίας της λίμνης Τριχωνίδας

Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων & το Γυμνάσιο Παναιτωλίου  προσκαλούν την Παρασκευή 05 Απριλίου 2019, στις 9:15 π.μ.,  στον εθελοντικό καθαρισμό του προαύλιου χώρου του Κέντρου Προστασίας της λίμνης Τριχωνίδας (ΚΕΠΕΤΡΙ)στα Αμπάρια Παναιτωλίου.

Η δράση διοργανώνεται στα πλαίσια της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας Let ‘sdoitGreece 2019. Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των κατοίκων της προστατευόμενης περιοχής στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος και στην διάδοση του εθελοντισμού. Με κοινό σύνθημα της εκστρατείας «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!»ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στην πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την σημασία ύπαρξης Κέντρων Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης σε προστατευόμενες περιοχές, τη δημιουργία και το έργο του ΚΕΠΕΤΡΙ καθώς και ενημέρωση για την λίμνη Τριχωνίδα στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Φορέα Διαχείρισης το τηλέφωνο 2632055094.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.