Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

«Let’s do it Χαρίλαε!» -Η σούπερ γιαγιά από την Κρήτη που έγινε viral (video)

«Let’s do it Χαρίλαε!» -Η σούπερ γιαγιά από την Κρήτη που έγινε viral (video)

kriti708_7

Viral στο Facebook έχει γίνει το βίντεο από την Παγκρήτια ραδιοφωνική μετάδοση «Καλοκαίρι στο Νότο», στο οποίο πρωταγωνιστές είναι μια εκρηκτική αλλά αυθεντική γιαγιά και ένας παππούς σε ένα γραφικό χωριό της Κρήτης!

Πρόκειται για τη Μαρίκα που προετοιμάζει τον Χαρίλαο να ζήσουν ένα καλοκαίρι με πάρτι, συναυλίες και εκδρομές, αλλά να περνούν τον χρόνο τους στο ΚΑΠΗ. Και μόνο το ύφος του κρητίκαρου Χαρίλαου που ακούει την έκρηξη ζωντάνιας της ηλικιωμένης συζύγου του προκαλεί άφθονο γέλιο.

Το βίντεο «Καλοκαίρι στο Νότο» συγκέντρωσε ήδη 100.000 views στο Facebook σε μια εβδομάδα ενώ κοινοποιείται και ανεβαίνει συνεχώς από διάφορους χρήστες, σκορπίζοντας γέλιο και θετική ενέργεια.

Πρόκειται στην πραγματικότητα για διαφημιστικό ραδιοφωνικής εκπομπής, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από 1η Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου. Το «Καλοκαίρι στο Νότο» θα μεταδίδεται καθημερινά μέσα από τους: Madness 95 για το Λασίθι, Λάμψη 92,9 για το Ηράκλειο, Ήχο FM 94,2 για το Ρέθυμνο και Magic Fm 98,2 για τα Χανιά.

iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.