Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Λευκάδα: εντατικοί έλεγχοι της αστυνομίας με έμφαση στην Πλωτή Γέφυρα

Λευκάδα: εντατικοί έλεγχοι της αστυνομίας με έμφαση στην Πλωτή Γέφυρα

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας, Κωνσταντίνο Γαβρίλη, και τον Αναπληρωτή του, Χριστοφάνη Σιώζο, είχε συνάντηση εργασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, χθες (7/11) το πρωί στο γραφείο του στο Διοικητήριο Λευκάδας, για το συντονισμό των ενεργειών στην εφαρμογή των νέων περιοριστικών μέτρων.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι “βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, τώρα που το δεύτερο κύμα της πανδημίας COVID-19 χτυπά ολόκληρη τη χώρα, και ότι υπάρχει εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας και Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, που τόσο κατά το lockdown της Άνοιξης όσο και κατά την τουριστική περίοδο, απέδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα στον τομέα της εφαρμογής των μέτρων και της διαχείρισης των κρουσμάτων”.

Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων για την τήρηση των νέων μέτρων, με ισχυρή παρουσία σε όλη τη Λευκάδα και με έμφαση στην Πλωτή Γέφυρα, που αποτελεί την πύλη εισόδου και εξόδου για το νησί.

«Όπως τα καταφέραμε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, έτσι θα τα καταφέρουμε και τώρα. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά και αποφασισμένοι, να διαφυλάξουμε τη Δημόσια Υγεία και να περιορίσουμε κάθε παραβατική συμπεριφορά απέναντι στην εφαρμογή των νέων περιοριστικών μέτρων» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, και πρόσθεσε:

«Απαιτείται ομαδική προσπάθεια, και στην προσπάθεια αυτή αναπόσπαστο κομμάτι είναι και οι ίδιοι οι πολίτες.

Όλοι μας, ενωμένοι, με ψυχραιμία και με αίσθημα ευθύνης, ας δείξουμε για άλλη μια φορά τον καλύτερο εαυτό μας, τηρώντας τα μέτρα, ώστε να παραμείνει η Λευκάδα μας ένα ασφαλές νησί.».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.