Η αρνητική κριτική που δέχθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης από την Πόπη Διαμαντάκου για το υποκριτικό του ταλέντο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και το πρωί της Πέμπτης (12/12) αποτέλεσε την αφορμή για να ξεσπάσει ένας αδιανόητος καυγάς ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Αφροδίτη Γραμμέλη.
«Έχω την αίσθηση ότι ο μοναδικός άνθρωπος που στηρίζει την Πόπη Διαμαντάκου στην Ελλάδα είσαι εσύ Αφροδίτη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη συνεργάτιδά του να απαντά στον παρουσιαστή: «Ούτε αυτό δεν έχεις καταλάβει, εκτός του ότι δεν έχεις διαβάσει την κριτική της Πόπης. Εγώ στηρίζω το δικαίωμα της Πόπης να γράψει μία αρνητική κριτική».
Στη συνέχεια ακολούθησε ένας πολύ έντονος διάλογος μεταξύ τους, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να αναφέρει ότι ο Γιώργος Λιάγκας υπήρξε προσβλητικός με την τοποθέτησή του και τον παρουσιαστή να της λέει σε έντονο ύφος να ζητήσει συγγνώμη.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα: