Τρίτη, Σεπτέμβριος 24, 2019

Λιανός και Παγουρτζής θα απογειώσουν το κέφι στο Cobo

Flair bartending από τον Σωτήρη Παγουρτζή. Κάθε Σάββατο guest ο Γιώργος Λιανός.

compo-sotiris-1Σωτήρης Παγουρτζής και Γιώργος Λιανός αλλάζουν το σκηνικό της διασκέδασης φέτος το χειμώνα στο Cobo. Απογειώνουν το κέφι στο Αγρίνιο…
compo-lianos-1Ο Γιώργος Λιανός επισκέφτηκε αρκετές φορές την περασμένη σεζόν το Cobo. Φέτος όμως με χαρά θα τον έχουμε στην παρέα μας κάθε Σάββατο.
Ο Σωτήρης Παγουρτζής είναι εξπέρ στο flair bartending. Ένας ζογκλέρ με σέικερ… Θα μιξάρει τα ποτά, με πρωτότυπες ιδέες γεύσεων και μαγικά κοκτέιλ, και θα διασκεδάζει κάνοντας τα μπουκάλια… ιπτάμενα.

compo-sotirisΑς γνωρίσουμε όμως καλύτερα τον Σωτήρη Παγουρτζή …
Είναι ιδρυτής και μέλος της Βarenerya, ομάδας που ειδικεύεται στη δημιουργία πρωτοπόρου κοκτέιλ και extreme bartending show. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 200 events στη βόρεια Ελλάδα και είναι φιναλίστ στον στον Πανελλήνιο διαγωνισμό καφέ Γκόλντεν Μπαρίστα.
Η αρχή για τον Σωτήρη έγινε το 2006 σ’ ένα συνοικιακό bar στη Θεσσαλονίκη, ήταν αρκετό όμως για να ξεδιπλωθεi μπροστά του ένας μαγικός κόσμος γεύσεων και ιδεών.. Έκτοτε είναι το κύριο του επάγγελμα και έχει εργαστεί σε bar της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε μεγάλα club και beach bar της Χαλκιδικής, για αρκετά καλοκαίρια. Η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τη δουλειά, τον έσπρωξαν ένα βήμα πιο πέρα και από το 2011 ο Σωτήρης σερβίρει, αλλά μ έναν μοναδικό τρόπο που οφείλεται στο flair bartending! Θέλοντας να προσφέρει ένα γευστικό cocktail αλλά και ένα ευχάριστο πρωτότυπο θέαμα έχει εξελίξει το ταλέντο του γύρω από το extreme-bartending που για τον ίδιο αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.
Κατέκτησε μάλιστα την 2η θέση σε Πανελλήνιο διαγωνισμό Flairbartending για το 2015 (E.M.E) !

Η ξεχωριστή επιλογή και φέτος τον χειμώνα είναι Cobo!!!

Απολαύστε τον Σωτήρη Παγουρτζή…


compo-sotiris-2compo-sotiris-3compo-sotiris-4compo-sotiris-5

compo-lianos
compo-lianos-2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.