Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Λίγο αδιάβαστος ο Σάκης στη Λιμνοθάλασσα…

Λίγο αδιάβαστος ο Σάκης στη Λιμνοθάλασσα…

Η αλήθεια είναι ότι ο Σάκης ο Ρουβάς πιάστηκε λίγο  αδιάβαστος. Μα… λίμνη η περιοχή των αλυκών του Μεσολογγίου; Λίμνη γενικότερα η περιοχή στο Μεσολόγγι;

Κάτι τέτοιο αναφέρει ο Σάκης σε ανάρτηση του για το τελευταίο του βίντεο κλιπ, για το οποίο διάλεξε την Λιμνοθάλασσα για καμβά (ενώ διανυκτέρευσε στο Αγρίνιο)!

Το διάβασε αυτό λοιπόν ο συντονιστής του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας και Ακαρνανικών Ορέων, Γιάννης Σελιμάς κι έφριξε! Οπότε του… την είπε άσχημα:

“Λιμνοθάλασσα ειναί κι οχι λίμνη Σάκια(σ.σ. καλό!). Ελπίζω να φερθείτε καλά στη φύση καθως δεν λάβατε άδεια απο τον φορέα διαχείρισης σχετικά με τα γυρίσματα στις αλυκές που είναι περιοχή φύσης του εθνικού πάρκου. Διαφημίστε χωρίς να υποβαθμιζεται(sic) την προστατευομενη περιοχη” ήταν η απάντηση.

Στηρίζουμε. Όσο κι αν ακούγεται σκληρό να λες στον… Σάκια να πάρει άδεια για τα γυρίσματα από τον Φορέα καθώς αποκλείεται να ξέρει τι είναι ο Φορέας, (εδώ δεν ξέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες), το σωστό να λέγεται, έπρεπε να υπάρχει άδεια, έστω κι αν πιο κάτω ο Γ. Σελιμάς παραδέχεται ότι είναι χώρος μιας εταιρίας(αναφέρεται ως ιδιωτικός) ο συγκεκριμένος.

Τώρα, βέβαια, υπάρχει και το όφελος της διαφήμισης της περιοχής από την δημοσιότητα στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και από το ίδιο το κλιπ…Δεν σκίζουμε κι από προβολή και πρόοδο εδώ δυτικά, ε; Κι εδώ που τα λέμε, τι άλλο να της κάνει της φύσης εκεί ο Σάκης που να μην το έχει πάθει; Μέχρι λάστιχα καίγονται εκεί τριγύρω από διάφορους πληθυσμούς, τι να κάνει ο βάρδος, να πάρει το γκρέιντερ και να ξύνει αλάτι κι έδαφος;

Αλλά όλα κι όλα όμως, πάνω από όλα οι διαδικασίες, υπάρχουν νόμοι και υπηρεσίες και για τον… Σάκια!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.